Így próbálta élő adásban egy székkel leütni vitapartnerét egy újságíró

Jordániában lassan kiegészítő biztosítást kell kötniük a tévéstúdióknak, ha egy vitaműsorban Szíria a téma. Két hónappal ezelőtt asz asztalt kapta szét két összevesző újságíró, most pedig egyikük mindennel, ami a keze ügyébe akadt támadta a vitapartnerét..

Ne! Ne! Ne! Ezt kiabálja a műsorvezető, aki a testével próbálja védeni a vendégét a rázúduló palackos víz, golyóstoll, karosszék és még ki tudja, mi elől. Pedig eredetileg “csak” az újjáválasztott szíriai elnök legutóbbi beszédét készült megvitatni az Asszád-párti jogásszal, Szamih Kareesszel és a szíriai rezsimet bíráló újságíróval, Sakir al Dzsohárival. Az utóbbi annyira zokon vette, hogy egyáltalán egy asztalnál kell ülnie a jogásszal, hogy egyszer csak nem bírta tovább: felugrott, és palackos vizet, golyóstollat hajigált ellenfelére, sőt a feje fölé kapta és rádobta az egyik széket is. Aztán fenyegetően az övéhez nyúlt, de akkor már leállították.

{youtube}CstP6YlrB_s{/youtube}

A most megdobált Khareesz az al Arabiya szerint azzal lett ismert Jordániában, hogy 2013 elején egy delegáció tagjaként hagyományos arab viseletet ajándékozott Asszad elnöknek Damaszkuszban. Amelyről azt mondta, hogy a pán-arab eszme abajája, viselete.

Két hónappal ezelőtt egyébként a most támadóan fellépő újságírónak már volt egy hasonló kalandja. Akkor is a szíriai kérdésen különbözött  össze egy kollégájával.

{youtube}l9Ds70SOGj0{/youtube}

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez