Jackman nem lesz Farkas többet?

A világ egyik legszexisebb színészének kikiáltott Hugh Jackman egy kínai lapnak adott exkluzív interjút. A sármos színész egy kissé homályosan fogalmazott, de szavaiból úgy tűnik: megunta a farkasosdit.

Az X-Men- Az eljövendő múlt napjai -, eredeti címén Days of Future Past, Az elsők és a korábbi X-Men filmek közös folytatásának tekinthető – Hugh Jackman pedig a a hatodik rész promóciós körútja során járt Kínában. A színész, aki 13 éve bújik “farkasbőrbe”, interjút adott egy helyi lapnak, és utalt rá, hogy a következő X-Men moziban már nem biztos, hogy részt vesz.
– Épphogy befejeztük a mostani rész forgatását – nyilatkozta a sármos színész a China Dailynek. – Őszintén szólva egyelőre nem döntöttem el, hogy elvállalom-e a következő folytatást. Mérlegelek…- mosolygott Jackman, és ugyanilyen talányosan folytatta nyilatkozatát.
– Persze, most még imádom ezt a szerepet, úgyhogy igazából a rajongók döntik el, meddig folytatom…Vagy a stúdió akarata …De eljön az az idő, amikor abbahagyom! – mosolygott a sztár.
Jackman a szeptemberi San Sebastian-i Nemzetközi Filmfesztiválon is célozgatott már arra, hogy épp elég időt áldozott a farkasosdira, sőt azt is mondta, hogy bizony, van, amikor a színész kinő egy szerepet. Erre most csak ráerősített, amikor nyilatkozatát így fejezte be:
– Szeretném a jövőben, a filmek mellett, a színházi karrieremet is építeni. Nemrég Los Angeles-ben álltam színpadra, saját show-val. Az egyik legélvezetesebb része volt a pályámnak – mondta.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez