A halott lány felébredt a saját temetésén

Zamboanga, Fülöp-szigetek – A 3 éves lány, akit klinikailag halottnak nyilvánítottak felébredt vasárnap saját temetési szertartása közben.- mondta a rendőrség.

 

 

 

 

 

A helyi rendőrfőnök megerősítette az esetet, a jelenlévő szemtanúk beszámolójára hivatkozva.

Az áldozat és családja védelmében a nevüket nem tették közzé.

A videofelvétel viszont kikerült a világhálóra, mely vírusként tombolt a különböző közösségi oldalakon. A felvételen a szülők kiveszik a lányt a koporsóból, miközben a gyászoló tömeg kaotikusan viselkedik.

A hírek szerint a lányt korábban napokig tartó súlyos lázzal szállították kórházba múlt pénteken. A klinika személyzete és a lány orvosa is egyértelműen megerősítette, hogy a fiatal betegnek nem volt pulzusa, majd szombaton klinikailag halottnak nyilvánították. A család természetesen előkészítette a temetést.

Amikor a szertartás során az egyik szomszéd levette koporsó fedelét, hogy elrendezze a testet, látta, hogy a lány feje mozog. Ez arra késztette őket, hogy ellenőrizzék és kiderült, hogy a lánynak van pulzusa. Életben volt.

{youtube}01jlRChW_uM{/youtube}

A szülők azonnal vizet adtak neki, majd bevitték a kórházba kivizsgálásra. A család állítólag azóta hazavitte a lányt.

A rendőrség szóvivője szerint nem tudnak pontos magyarázatot adni a lány állapotát illetően, de a megfigyelések szerint egyfajta kómás állapotba került.

A családhoz nővéreket küldtek, hogy otthon felügyeljék a fiatal lányt, segítve a családot.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez