Sokkoló videó: gyerekeket fenyegetnek lemészárlással “tréfából”

Őrizetbe vették Libanonban azt a férfit, aki három szíriai kisgyereket fenyegetett azzal, hogy megöli őket. A nagy felzúdulást keltett videón a férfi egy raktárszerű épületben késsel hadonászik a kisfiúk előtt.

Közben azt kérdezi: “kit ölünk meg először?” A gyerekek sírnak, azt kiabálják, ne, ne, ne! Aztán a férfi elkezd szórakozni velük, utasítgatja őket, hogy üljenek le, vagy jöjjenek előre, és közben újra és újra megkérdezi: kit öljön meg elsőként. A kisfiúk az egyik társukra mutatnak, aki fehér felsőben, fekete nadrágban előrelép, aztán gyorsan vissza. “Előre jöttél, mi vagy te, ISIS?” – kiabál vele a libanoni akcentussal beszélő férfi. Aztán a keze levágásával fenyegeti meg.

{youtube}rV-ISkx0Ggc{/youtube}

Az őrizetbe vett férfi azt mondja: csak tréfálkozott a kisfiúkkal, akiket az édesanyjuk bízott a gondjaira, amíg dolgozni volt. A barátja, aki mindezt videóra vette, azt állítja: megbánta, hogy felvételt készített.

A libanoni Daily Star helyi tévéadókra hivatkozva arról ír, hogy a gyerekek elmesélték: nagyon féltek, hogy tényleg levágják a kezüket. Az édesanya viszont azt mondta: a gyanúsított közeli barátja, és ő biztosan tudja, hogy soha nem bántaná a gyerekeket.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez