Obama mama balesete Kenyában

Kenya, Nairobi – Autóbalesetet szenvedett Barack Obama mostoha-nagymamája Kenyában.A 91 éves Sarah Obama éppen hazafelé tartott Kogelóba, amikor kocsija felborult. Az idős asszonynak szerencsére nem esett komoly baja, csupán zúzódásokat és horzsolásokat szenvedett.

 Az Obama család egyik tagja elmondta, hogy a sofőr megpróbált megelőzni egy teherautót, de elveszítette uralmát a jármű felett, ezért következett be a baleset. Sarah Obamát a baleset után az Agha Khan kórházba szállították, de az orvosok pár óra után hazaengedték. A családtagok elmondták, hogy az idős nőt komolyan megviselte a baleset, sokkos állapotban szállítottak el, de azóta már jól van.

 Sarah Obama nem vér szerinti rokona az amerikai elnöknek. Barack Obama nagyapjának második felesége, akit viszont az amerikai elnök a nagymamájának tart. Obama először 1988-ban találkozott távoli rokonaival Kenyában. Az elnök visszaemlékezéseiben leírta, hogy a szétszakadt család tagjai között szoros a kapcsolat, de tolmácsra szorulnak, ha beszélni akarnak egymással. Obama eddig háromszor látogatott el Kogelóba.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez