Magyar központ nyílik Kampalában (helyszíni riport)

Uganda Kampala – Harmadik hete tart a kampalai HTCC – Hungarian Trade and Cultural Center – Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ kialakítása. Hosszas előkészítés után sikerült megtalálni a központ helyszínéül szolgáló épület, majd az átvételt követően megkezdődött a felújítás, a berendezés és a technikai háttér kiépítése. Lukács Balázs jelenti.

Az épületben helyet kap két teljesen felszerelt iroda, egy társalgó és tárgyaló, továbbá négy különálló vendégszoba. A ház szolgáltatásai lehetőséget biztosítanak a magyar üzletemberek és vállalkozók számára, hogy nyugodt környezetben, teljes ellátás mellett tudjanak összpontosítani a kapcsolataik kiszélesítésére, az ugandai kereskedelmi lehetőségek megismerésére, termékeik külpiaci bevezetésére, szolgáltatásaik értékesítésére. A rendszer képes szakmai tanácsadás mellett ellátni a legkülönfélébb igényeket is, mint például együttműködési rendszerek kialakítását, projektek tervezését és lebonyolítását, piackutatási tevékenységet, promóciós és marketing tevékenységet, pályázati lehetőségek kiajánlását, jogi védelmet.

Az ugandai üzletemberek és az együttműködést kereső érdeklődők megismerkedhetnek a magyar kultúrával, gasztronómiával, vendégszeretettel. A központ várhatóan június közepére teljesen felkészülten várja első vendégeit.

000000000back-of-house

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez