CACI találkozó – Algériában

Az Algériai Kereskedelmi és Iparkamara, nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatóasszonya Mme. Behloul Ouahiba fogadta a BKIK MAGHREB szekció elnökét Szabó Helgát, alelnökét Bethlen Józsefet és Szabó Krisztinát, az algíri nagykövetség külgazdasági szakdiplomatáját, aki az érkező delegáció hivatalos programjait szervezte.

A megbeszélésen átadásra került a BKIK és az Algíri Kereskedelmi és Iparkamara közötti együttműködési megállapodás tervezetét, amelyet Mme. Belhloul asszony továbbít az Algíri Kamara elnökének Karichi úrnak.

Továbbá megállapodás született arról, hogy 2014 év második felében közösen megrendezésre fog kerülni Algírban egy algériai-magyar üzleti találkozó, melynek során ünnepélyes keretek során aláírásra kerül a fenti együttműködés.

Mme. Behloul igazgatóasszony hangsúlyozta, hogy a két ország között számos lehetséges együttműködési terület van, mely kiaknázásra vár, továbbá, hogy a két ország gazdasága komplementer.

A delegáció útjának másik szakmai része, hogy a HTCC irodahálózat algíri központjának kialakítása érdekében megfelelő helyszínt találjon.

Mme. Behloul Ouahiba, az Algíri Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi ügyekért felelős igazgatóasszonya és asszisztense

sds

Bethlen József – MAGHREB alelnök, Szabó Krisztina KGSZ, Szabó Helga – BKIK,MAGHREB elnök

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez