Gyereklányok szex rabszolgasága Burundiban

Vannak köztük 9 és 10 évesek is, de a többség 13,14 és 15 éves- mondta annak a kanadai nemkormányzati szervezetnek a helyi vezetője, amely leleplezte a botrányos szex üzletet, melyet a titkosszolgálat irányít Burundiban.

Hogy kerülnek gyereklányok nyilvánosházba Burundiban, hogy aztán esetleg külföldön is szex rabszolgák legyenek? Khadija 15 éves muzulmán lány, aki koldusszegény családban nőtt fel. A szülei megörültek, amikor a titkosszolgálat egy tisztje jó állást ajánlott az Öböl mentén, a gazdag olajállamokban. A lányt meg sem kérdezték, csak eladták! Mi várt rá a helyszínen? Szexuális rabszolgaság, amelyért egy centet sem kapott! Napi 16 órán keresztül kellett fogadnia a klienseket! Menekülni nem lehetett, mert minden ajtó zárva volt. Ha tiltakozott, akkor korbáccsal verték a talpát! Végül letelt az egy év, és hazaküldték: úgy érzem, hogy olyan vagyok, mint egy papírzsebkendő! Használtak, majd eldobtak!- mondta hazatérése után a 15 éves lány, aki nem mer hazamenni a családjához. Jelenleg a kanadai nemkormányzati szervezet gondoskodik róla.
Pamela egész más történet, de majdnem ugyanolyan végeredmény: gazdag családból származik, a fővárosban élt. Barátnői belevitték az éjszakai életbe, ahol kedves idősebb urak minden költséget álltak, és eleinte nem is kértek semmit. Majd egy hónap után bekábszerezve egy bordélyházban találta magát, ahonnan nem volt menekvés. A főnök egy titkosszolgálati tiszt volt. A 15 éves lánynak minden klienset el kellett fogadnia. Ha tiltakozott, akkor az ő talpát is korbáccsal verték. Volt úgy, hogy nem tudott lábra állni! De továbbra is szex rabszolgaként dolgoztatták- ingyen! Végül a kanadai nemkormányzati szervezet segítségével sikerült megszöknie, most ő is ennek a szervezetnek a segítségével akarja újrakezdeni az életét. A rendőrségen bejelentette ugyan, hogy az illegális bordélyház gyereklányokat alkalmaz, és a főnök egy titkosszolgálati tiszt, de semmi sem történt! Illetve kapott egy figyelmeztetést a bordélyházat irányító titkosszolgálati tiszttől: “kussolj vagy…!” Hány ilyen eset van? Senki nem tudja! A kanadai nemkormányzati szervezet leleplezései nyomán az államfő vizsgálatot ígért, de minthogy a gyerek szexrabszolga bizniszben a titkosszolgálat nyakig benne van, aligha valószínű, hogy bármi változna e téren Burundiban.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez