Ugandai álomútra indultak a Tropical magazin nyertesei (videóval)

Budapest – Izgatottan számolták vissza a napokat ugandai útjuk előtt a Tropical magazin előfizetési nyereményjátékának nyertesei. Takács Márta és Andorka Gyula szerencséjéről két hónappal ezelőtt számoltunk be, amikor is egymillió forintos álomutat nyertek Afrikába, miután előfizettek a kaland-  és élménymagazinra. Az Afriport a Liszt Ferenc Repülőtérre is elkísérte a szerencsés házaspárt, hogy megtudjuk, milyen érzésekkel vágnak bele a kalandtúrába.

Már alig vártuk, hogy elérkezzen az indulás napja, a feleségem számolta vissza a napokat, órákat. A program szerint egy igazán tartalmas, kalandos utazás elé nézünk, mi leginkább a Nílus forrását várjuk, és azt, hogy igazán testközelből láthassuk, hogyan élnek Afrikában az emberek – osztotta meg az Afriport olvasóival Andorka Gyula, akit feleségével együtt Lukács Balázs, a HTCC hálózat ugandai vezetője fogadott a repülőtéren.

Igyekeztünk minél izgalmasabb programot szervezni a nyerteseknek. Kampalában fogunk kezdeni egy városnézéssel, majd onnan elmegyünk Jinjába, onnan ered ugyanis a Nílus. Ellátogatunk az Egyenlítőhöz és a Murchison-vízeséshez is, ami az egyik legszebb Ugandában. Szafari túrára is megyünk, ahol oroszlánokat, vízilovakat és krokodilokat láthatnak majd. Reméljük, egy igazi álomutat tudtunk összehozni nekik, és emlékezetes lesz számukra ez az ugandai kaland – sorolta az izgalmas programokat Lukács Balázs.

{youtube}T4HJnXWKJT0{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez