Ötösre vizsgázott a ruandai légitársaság

Az IATA a világ egyik legbiztonságosabb légitársaságának nyilvánította a RwandAir-t.

A RwandAir jelesre teljesített a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) működésbiztonsági vizsgáján, ami elengedhetetlen feltétele annak, hogy a közép-afrikai ország légitársaságának gépei korlátozások nélkül közlekedhessenek szerte a világban. Az IATA emellett egy oklevelet is átadott a cég vezetőségének és közölte, hogy a RwandAir-t hivatalosan felvették a világ legbiztonságosabb légitársaságainak listájára.

A RwandAir számára ez azt is jelenti, hogy a jövőben csatlakozhat bármelyik ötcsillagos légi szövetségéhez és más társaságokkal közös járatokat is indíthat. Raphael Kuuch,i az IATA alelnöke elismerően beszélt a légitársaság stratégiájáról is és elmondta, hogy RwandAir-nek vitathatatlan érdemi vannak Ruanda gazdaságának fejlődésében.

A RwandAir Ruanda nemzeti légitársasága,  2002. december 1-én kezdte meg a működését. A légitársaságnak hét darab utasszállító repülőgépből álló flottája van és főként az afrikai kontinensen szállít utasokat. A légitársaságnak kitűnő biztonsági mutatói vannak. Fennállása óta minden repülőgépe biztonságosan ért földet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez