Íme New York legmenőbb Instagram-macskái

Óriási robbanás rázta meg Manhattant március 27-én, ami végül két épület összedőléséhez is vezetett. Az eddigi információk alapján gázrobbanás okozhatta a szerencsétlenséget, amelyben – csodával határos módon – senki sem vesztette életét. Egyelőre 19 sérültről szól a BBC riportja.

Sűrű füst lepte el New York belvárosát, amikor tűz ütött ki egy gázrobbanás miatt. A város polgármestere, Bill de Blasio elmondta, hogy egyelőre úgy tűnik, senki sem tűnt el és halálos áldozata sem volt a komoly károkat okozó robbanásnak. Összesen 200 tűzoltót vezényeltek ki a helyszínre, akik azonnal megkezdték a lángok csillapítását. Az Euronews video összefoglalója itt látható az esetről.

Nem kellett sok ahhoz, hogy a történet meghódítsa az internetet, ám az egyetlen meglepetés a dologban az, hogy kik lettek a sztárok.

Az Instagramot elárasztották a New York város Tűzoltóságán készült képek, ahova a munkában megfáradt tűzoltók tértek vissza a kemény nap után. Mégsem ők kerültek a rivaldafénybe, hanem az intézmény kevésbé aktív lakói. Bár általában a dalmaták mennek a tűzoltósághoz, most – mint ahogyan mindig – a macskák kapták meg a főszerepet.

Fotó: Europress AFP Images

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez