Bimbókért tüntetett egy nő Dél-Koreában

Félmeztelen nő jelent meg Szöul forgalmas belvárosi részén. Intim testrészeit először csak szalagok fedték. Így állt ki a nők azon jogáért, hogy szabadon mutogathassák, amijük van.

A táblán, amit feltartott, ez volt olvasható: „ha a férfiak szabadon mutogathatják a mellbimbóikat, akkor a nők miért nem?” Amikor egyre több férfi gyűlt össze körülötte, és jól megbámultákt, végül felvett egy bikinit.

Mire a rendőrség kiérkezett a helyszínre, hogy véget vessen a “szemérmetlen akciónak”, a nő már sehol nem volt. A rendőrségnek fogalma sincs arról, hogy mi értelme volt ennek az egyszemélyes tiltakozásnak.

Az internetezők persze felismerték a nőt, akinek csak a vezetéknevét tudják: Lee. Ő az, aki a múlt hónapban is feltűnést keltett, amikor egy videóban félmeztelenül táncolt egy éjszakai klubban. A videóból vírusvideó lett Dél-Koreában. Úgy tudják, Lee korábban német luxusautókkal kereskedett.

Ez volt a harmadik tiltakozása. A múlt hónapban szintén félmeztelenül jelent meg köztereken. Akkor a táblájára azt írta: „sokkal jobban szeretek csupasz lenni, mint bármilyen szőrmét magamra venni.” 

A közösségi oldalakon azt állítják, hogy vegetáriánus, állatvédő aktivista és feminista, sőt állítólag rendszeresen utánozza az olyan nyugati női aktivista csoportok mutatványait, mint a FEMEN és a PETA.

Állítólag valakinek azt mondta: ha nem vetkőzök, senki nem figyel rám.

(Fotó: Facebook)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez