Az internet kedvencei: a macskák elmúlt tíz éve

Elképesztő az imádat, ami körülöleli a macskaféléket az interneten. Bizonyos berkekben (4chan) konkrétan külön napjuk is van, a csütörtök, ez a Caturday. Nézzük a legfontosabb pillanatokat a macskák kollektív életéből az interneten.

Maru

Ő itt Maru, aki Japánban él és összesen 289 milliós nézettséget szerzett csatornáján, félmillió feliratkozóval. Ahogyan azt a lenti videóból is láthatjuk, odavan a dobozokért.

Grumpy Cat

Őt talán senkinek sem kell bemutatnom, az elmúlt időszak legnagyobb sztárja lett morcos kifejezésével. Igazi neve Tardar Sauce és bár alacsonyabb a nézettsége (“csupán” 31,5 millió), tagadhatatlanul az egyik leghíresebb állat a földön jelenleg.

Simon’s Cat

Simon Tofieldnek köszönhetjük ezt a végtelenül aranyos animációt. Tofield youtube-csatornája 2007 óta 640 milliós nézettséggel büszkélkedhet és összesen három és fél millióan iratkoztak fel rá.

Suprise Kitten

Itt csak egy darab videóról van szó, nem egy komplett csatornáról, a 2009-es felvételen egy apró kiscicát láthatunk, ahogy csiklandozzák. 75 millióan látták.

BaneCat

Egy macska Bane-álarccal  és relatíve jó hangutánzással. Nem is érdemes többet mondani.

Nyan Cat

Szintén végtelenül népszerű egyedhez érkeztünk, a Nyan Cat annyira átvette az itnernet fölött az uralmat, hogy még a Delta Airlines utas biztonsági videójában is szerepet kapott több másik mém mellett. Jó szórakozást a tízórás verzióhoz!

Keyboard Cat

Talán az egyik legrégebbi és legklasszikusabb macskás videó, melyben egy kissé unott vörös állat zongorázik. Ha még nem látta, akkor itt az ideje.

Skifcha

Végül pedig itt van dubstep cat, aki teljesen új szintre repítette a hipsterséget és a macskák iránti szeretetet. Ő jóval kevesebb médiafigyelmet kapott az előzőekhez képest.

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez