FIFA alelnök lenne Maradona

Sepp Blattert megbilincselve kell kivezetni a FIFA székházából!- nyilatkozta az argentin világklasszis, aki nem is titkolta: a nemzetközi labdarúgó szövetség alelnöke szeretne lenni. Ezért bírálta vetélytársait, Michel Platinit és a portugál Luis Figot.

Sepp Blatter retteg az FBI-tól és a svájci rendőrségtől, nem véletlenül! Megbilincselve kellene börtönbe vinni a FIFA nemrég lemondott elnökét!- hangsúlyozta Diego Maradona, aki egészen idáig egészen jól megvolt a korrupcióval gyanúsított svájci sportvezetővel. Most viszont alkut kötött Ali bin Husszein jordániai herceggel. Ő volt az, aki kiállt Sepp Blatter ellen az elnökválasztáson, de veszített. Emiatt akkor visszalépett. Most újra esélyesnek érzi magát, és keresi a támogatókat. Diego Maradona a hírek szerint megígérte Latin Amerika támogatását, ha cserébe ő lehet a FIFA alelnöke.
Maradona nemcsak Blattert bírálta, de az UEFA elnökét, Michel Platinit és Luis Figot, akik mind esélyesek valamilyen vezető posztra a FIFA-ban. Platinivel kapcsolatban Maradona ezt mondta: neki el kell számolnia 187 olyan nemzetközi mérkőzéssel, melyet ő maga előre elintézett! Erről a bundáról maga Platini beszélt nekem Dubaiban- állítja Diego Maradona. Bizonyítékot nem hozott. Mondandóját gyengíti, hogy alig lehetett érteni amit mond. Állítólag újabb kábszer elvonó kúra után van, és a gyógyszerek miatt zavart a beszéde. Egy poénnal azért megajándékozta rajongóit: Luis Figo olyan jó szónok mint Zorro barátja. A néma Bernardo.

Elég lesz-e mindez ahhoz, hogy Diego Maradona a FIFA alelnöke legyen? Kérdéses hiszen a nagy korrupciós botrány egyik fő helyszíne épp Latin Amerika…

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez