Elvált a feleségétől, mert éjszakánként bepisilt

Egy év házasság után mutatott ajtót a feleségének egy zimbabwei férfi, mert nem bírta elviselni, hogy az asszony minden éjszaka bepisil az ágyban.

„Nem bírom tovább” – mondta Takesure Banda a B-Metro napilapnak, miután ország-világ előtt nyilvánossá vált, hogy miért vált el a feleségétől. „Az egész országot bejártam, hogy valami gyógymódot találjak az asszony problémájára” – mondta az elkeseredett férj, aki azt is elárulta, hogy eddig legalább hétezer dollárt fizetett ki a különböző gyógykezelésekért, de hiába.

A pár tavaly októberben házasodott össze, a férj tízezer dollár körüli hozományt fizetett feleségért. Takesure azt mondja: először akkor lett figyelmes felesége eltitkolt betegségére, amikor a Viktória vízesésnél nyaraltak. „Akkor bevizelt az ágyba, tönkretette a matracot és a lepedőket”. A férjnek végül több száz dollár kártérítést kellett kifizetnie a szállodának a károk miatt.

A szerencsétlen asszony a kínos incidens után azt mondta férjének, hogy csak véletlen volt. Később azonban már nem tudta eltitkolni vizelési gondját, aminek az orvosok szerint elsősorban lelki okai vannak. „Bejártuk az egész országot és több tradicionális terápiát is kipróbáltunk, de a feleségem állapota nem javult” – mondja a férj, aki szerint Primrose, a feleség szándékosan titkolta el előle a betegségét.

A helyzet csak romlott, és a pár végül arra kényszerült, hogy külön ágyban aludjanak, ami végül a szexuális életük rovására ment. A férj ezután döntött úgy, hogy visszaadja feleségét a családjának, és beadja a valópert.

(Visited 54 times, 2 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez