Szextündérrel repültek a pilóták – az állásukból is

Vicky Xipolitakis, ahogyan Argentínában nevezik, la Griega (a görög) nem ismeretlen a tévénézőknek: formás hátsója és kihívó modora a nem éppen színvonalas adások állandó szereplőjévé emelte. Nem csoda hát, hogy amikor egy bellföldi légijáraton bekéredzkedett a pilótakabinba, engedtek neki.

 

Kár volt: a két pilóta, akik élvezték a celebtündér jelenlétét, ma már az utcán vannak… elbocsájtották őket. A szépség ugyanis nemcsak hogy ott tartózkodott a repülés egész idején, ahol tilos volt, hanem még a kormányt is foghatta. Sőt, a leszállás idején még a gázra is léphetett…. S mindezt ,,rajongói” videóra is vették  – ez pedig öreg hiba volt. Az Aerolíneas Argentinas, az állami légitársaság nem hatódott meg attól, hogy ilyen ,,híresség” vette igénybe a szolgáltatásait. Alighogy a Canal 13 bemutatta a nem mindennapinak tartott videót, már hívták is a két pilótát és rögtön kiadták az útjukat.

Ezzel azonban a légitársaság zord vezetői még nem elégedtek meg. Az országos ismertségre szert tett repülős-vicc három szereplőjének bíróság előtt kell felelnie a légiforgalom szándékos veszélyeztetése, az utasok életének veszélyeztetése és mnég ki tudja hány vádpont miatt.

Az Aerolíneas Argentinas igazgatója pedig nem tér magához: kilenc nap múlva választanak új polgármestert Buenos Airesben és nem titok, számított a megbizatás  megszerzésére. Valószínűleg hiába…

 

(Visited 58 times, 3 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez