Nyílt utcán szexeltek a tinik

A 18-19 éves párocska nem bírt az ösztöneivel, csakhogy pechükre levideózták őket. Most bíróság előtt felelhetnek gyalázatos tettükért – olvasható a hir24.hu portál oldalán. Figyelem: kiskorúak számára nem alkalmas tartalom!

Bűnösnek találta a hongkongi bíróság azt a kínai fiatal nőt, aki a nyílt utcán szexelt egy férfival két hónapja – írja a Shanghaiist. Az eset április 1-én történt hajnali 4 óra magasságában Ho Man Tin elővárosban, a Politechnikai Egyetem előtt.

Az esetet szerencsére rögzítették egy mobillal, a felvétel pedig hamar elterjedt az interneten. Másnap a rendőrök őrizetbe vették a 19 éves fiút, Jang Haót. 18 éves partnere feladta magát tíz nappal később, amikor a neten viszontlátta kettejük üzekedését.

A bíróságon tagadták bűnösségüket, az első meghallgatás után a nő, Vu Hszinji végül beismerte förtelmes szextettét. Ügyében július 8-án hirdethetnek ítéletet, várhatóan közösségi munkával és felfüggesztett büntetéssel megússza.

Jang azonban váltig tagad, az ő ügye augusztus 13-án folytatódik több tanú meghallgatásával és két videó visszanézésével. Egy biztonsági őr egyébként állítja, hogy ő odakiabált az orális szexet (is) végző párra, de le se tojták. Végül kihívták a rendőröket rájuk, de addigra befejezték a fajtalankodást. A rendőrök meg nem találtak a helyszínen semmi kivetnivalót, elengedték a párost.

bumn.sk

Hír24

(Visited 7 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez