Brutális videó a tavaly lelőtt maláj gépről – Csak erős idegzetűeknek!

Az egy évvel ezelőtt lelőtt Malaysian Airlines MH17-es járata után nyomozó német újságíró hátborzongató videót töltött fel a YouTube-ra, aminek megtekintését tényleg csak erős idegzetű olvasóinknak ajánlunk.

A lezuhant repülőgép roncsai mellett autózó pár hölgytagja által készített videón hatalmas füst, és rengeteg tűz látszik a tragédia helyszínén. A videót készítő hölgy jól hallhatóan sokkos állapotban van, mert a párbeszédből kiderült, hogy a környék holttestekkel és emberi végtagokkal van tele.

A kocsit vezető férfi eleinte nem is érti, hogy mi történhetett, de a káromkodásokkal tűzdelt mondatokból átszűrődik, hogyan döbben rá, hogy egy utasszállító gép roncsait látják maguk körül.

A videót feltöltő szabadúszó újságíró, Bill Six hetekig járta a környéket és próbálta elnyerni a helyiek bizalmát, akik nem szívesen álltak szóba a nyugati zsurnalisztákkal, és komoly feladat volt számára megszerezni a borzalmas felvételt.

A napokban már előbukkant egy, szintén a tragédia után nem sokkal készült videó, amin ukrán szakadárok látszódnak, akik a gép roncsait megközelítve döbbennek rá, hogy nem katonai célpontot lőttek le.

Kép: Wikipedia

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez