Férje ölte meg a híres zongoraművészt?

Natalia Strelchenko orosz származású norvég zongoraművész férjét gyanúsítják a világhírű zenész meggyilkolásával.

Natalia Strelle Strelchenkóra vasárnap kora reggel találtak rá a család manchesteri otthonában. A rendőrséghez és a mentőkhöz helyi idő szerint 12 óra 45 perckor érkezett bejelentés egy nő bántalmazásáról. A Strelchenko helyszíni újraélesztésére irányuló erőfeszítések ellenére a 38 éves édesanya nem sokkal később meghalt.

Az áldozat 48 éves férjét, John Martint, aki nagybőgőművész és Strelchenko menedzsereként tevékenykedett, őrizetbe vették felesége meggyilkolásának gyanújával. A Newton Heath-i családi otthont lezárták. A vizsgálatok szerint a zenész halálát számos fej- és nyaksérülés okozta.

Az Oroszországban született Strelchenkót kivételes tehetségként tartották számon. Tizenkét évesen adta első koncertjét a Szentpétervári Szimfonikus Zenekar közreműködésével. Tanulmányait Szentpéterváron és Oslóban végezte. Fellépett egyebek mellett a londoni Wigmore Hallban, a New York-i Carnegie Hallban és a berlini Francia Székesegyházban.

Honlapja szerint Strelchenko “orosz származású norvég zongoraművész, akit az ország egyik nemzetközileg legismertebb zongoraművész-szólistájaként tartanak számon”.

A szomszédok szerint Strelchenko és családja nem volt gyakran otthon, mivel rendszeresen turnéztak – olvasható a The Daily Telegraph internetes kiadásában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez