Egy Barbie-jeep is megteszi, ha más nincs kéznél

“I’m a Barbie girl, in the Barbie world. Life in plastic, it’s fantastic!” – egy texasi egyetemista lány ezzel a felirattal váltott autóról Barbie-jeep-re. Tara Monroe ugyanis jogosítvány nélkül maradt, mivel azt a rendőrség gyorshajtásért elvette és ezért más jármű után kellett néznie.

 

Ekkor olvasott egy hirdetést, hogy eladó egy Barbie-jeep, egy gyerekeknek való négykerekű – amit ugye jogosítvány nélkül lehet vezetni és még haladni is lehet vele. Persze nem gyorsan, de a sebesség nem is menne az 1.60 centis lánynak, aki naponta bepréseli magát a kis rózsaszín járműcsodába és azzal rója a texasi campus területét.

A népszerűsége viszont jelentősen megnőtt: a képeivel tele van a FB és már mindenki ismeri Texasban. A pink színű autó modern környezetbarát technológiával működik, ugyanis nem benzint használ, hanem12 voltos elem hajtja. A sebesség túllépése sem okozhat gondot, hiszen 1o kilométer/órát a rendőrségi műszerek nem is mérnek…

Minden esetre azt állítja Tara Monroe, hogy a kényelemért nem kell őt irigyelni, egyáltalán nem annyira szórakoztató ebben az autócsodában ülni az ő termetével. Ugyanakkor megvan a 15 perces hírneve … és ennyit máris megért a dolog.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez