Akik nem érezték meg a turizmusban a válságot

Mintegy öt éve dolgozik együtt az ázsiai utak szakértője, a Jetwing Travel és a Turkish Airlines. A sikeres együttműködést a Marriott Hotelben ünnepelték a partnerekkel és a viszonteladókkal.

A fogadással egybekötött eseményt Földvári András a Turkish Airlines kereskedelmi képviselője nyitotta meg, aki gyorsan át is adta a szót a Jetwing Travel igazgatójának. Wimal Morapitiye röviden elmondta, hogy az 1973-ban Sri Lankán induló utazási iroda 1993 óta működik Magyarországon.

Sri Lanka, Maldív-szigetek, Seychelle-szigetek, Mauritius, India, Egyesült Arab Emirátusok, Mianmar, Indokína, Thaiföld, Indonézia, Bali, Fülöp-szigetek – sorolta a lehetséges úti célokat a hazánkban 25 éve élő Wimal Morapitiye. A legnépszerűbb desztinációk Sri Lanka, a Maldív-szigetek, India és az Egyesült Arab Emirátusok.

Az utóbbi években egyre többen szeretnének ellátogatni ezekre a csodálatos helyekre. A változás számokban és érzékelhető. Míg például a 2010-ben 836, tavaly már 2697 magyar utazott Sri Lankára. Vagy míg tíz évvel ezelőtt nagy örömnek számított egy-egy 500 ezres foglalás, ma már a milliósak is rendszeresek.

jet1

A Jetwing Travel sikereinek titkáról Török Erika utazási tanácsadót is faggattuk. Mindenekelőtt a magyar idegenvezetés a nagy előny a versenytársakkal szemben és persze a kedvező alapár. Bonyolult, különleges programot is megszerveznek és a viszonteladókkal is korrekt kapcsolatra törekednek.

A különleges ázsiai falatok majszolása közben Wimal Morapitiye azt is elárulta, hogy reményei szerint az idén újabb rekordokat érnek el és még több magyar utasnak mutathatják meg a búvárkodás örömeit a Maldív-szigeteken, vagy az Aranyháromszög városait Indiában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez