Összeverekedtek Donald Trump miatt

A republikánus elnökjelöltségre pályázó politikusok népszerűségi listáját vezető Donald Trump richmondi kampányrendezvényén tettlegességig fajult egy összeszólalkozás a milliárdos üzletember ellenfelei és támogatói között.

Nagyjából 12 latin-amerikai származású diák közbekiáltásokkal igyekezett megzavarni Donald Trump beszédét a Virginia szövetségi állambeli gyűlésen.

Trump hívei válaszul megpróbálták kiszorítani a teremből a tiltakozókat, szidalmazták őket és közben kitépték kezükből a transzparenseket. Az egyikük arcul köpte az egyik tüntetőt. A tülekedés csupán néhány percig tartott. A rendőrök elvezették a diákokat.

Donald Trump ezután folytatta beszédét és megjegyezte, emberek ezrei gyűltek össze, de a lapok címlapjai mégis azzal a néhány emberrel lesznek tele.

Trump már többször is úgy nyilatkozott, hogy megválasztása esetén kiutasítja az Egyesült Államokból az illegális bevándorlókat és falat emel a mexikói határon. El akarja töröltetni azt a törvényt, amely szerint automatikusan állampolgárságot kapnak azok, akik az Egyesült Államokban születtek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez