Két és ötéves kislányokat erőszakoltak meg csoportosan

Egyetlen éjszaka alatt két kislányt erőszakoltak meg csoportosan Indiában. A két eset egymástól független, az egyiknek 2 éves volt az áldozata, a másiknak 5.

A kisebbik gyereket péntek este rabolta el két férfi egy vallási fesztiválról a fővárosban, Delhiben. Megerőszakolták, majd otthagyták egy parkban szülei lakása közelében. A város nyugati részének rendőrparancsnoka (ott történt a szörnyűség) arról számolt be a sajtónak, hogy a kicsit erősen vérezve találták meg néhány órával az eltűnése után, és az orvosi vizsgálatok azt bizonyították, hogy legkevesebb egyszer megerőszakolták. Vadászatot indítottak az elkövetők után, eredmény még nincs.

A másik eset a város ellentétes, keleti részében történt. Ott az ötéves kislányt az egyik szomszéd házába csalták. Amikor kikerült onnét, széttépett ruháján vérfoltokkal, a járókelőknek mondta el, hogy mi történt vele, azok hívták a rendőröket. De nem csak ennyit tettek: be is törtek a házba, és már azelőtt elkapták a tetteseket, mielőtt a hatóság emberei odaértek volna. Az orvosi vizsgálat ott határozottan többszörös szexuális erőszakot mutatott ki.

Mindkét kislányt kórházban ápolják. Egy hete egy négyéves kislánnyal történt hasonló, őt pengével meg is vágták, aztán a vasúti síneken hagyták, komoly belső sérülésekkel. Ott egy támadó volt, a 25 éves férfit elfogták.

Indiában gyakori a nemi erőszak, 2012-ben egy diáklány halt bele abba, hogy egy buszon többen is mgerőszakolták. Az az eset óriási felháborodást és tiltakozó hullámot váltott ki világszerte. De hiába. A hivatalos adatok szerint tavaly Indiában  36,735 nőt és kislányt erőszakoltak meg, közülük több mint 2 ezret Delhiben. És szakértők szerint ez csak a jéghegy csúcsa: sok esetre soha nem derül fény.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez