Durva – élő adásban rabolták ki a bankot

„Semmi cicó, nálam van a slukker!” – olvassák félre Woody Allen fenyegetését a banktisztviselők a Fogd a pénzt és fuss című filmben. Hasonlóan amatőr módon próbálta saját munkahelyét kétszer is kirabolni egy amerikai férfi. Nem tudta, hogy veszélyes visszamenni a tett helyszínére, és hogy ajánlatos meggyőződni, nem forog-e a közelben egy kamera.

Kiraboltak egy bankot december 14-én Minnesotában – tudósította másnap a helyszínről a KIMT News 3 tévécsatorna nézőit Adam Sallet újságíró. Éppen csak megkezdte az élő bejelentkezést, amikor a bankból kiszaladt hozzá egy alkalmazott és közölte, éppen most zajlik az újabb támadás.

A Youtube-ra feltöltött felvételből kiderül, hogyan őrizte meg lélekjelenlétét Sallet. Elmondta a tévénézőknek a friss, ropogós hírt és kijelentette: „Most mennem kell, hívom a 911-et, később tájékoztatom önöket!”

Bár magát a bankrablást nem rögzítette a kamera, a nyomozás szerint a pénzintézet 36 éves alkalmazottja, Ryan Liskow felelős mindkét támadásért. Ráadásul az egymást követő két napon elkövetett rablást teljesen egyforma módszerrel, ugyanabban a ruhában végezte. Akárcsak Virgil Starkwell is papírra vetve követelte a pénz átadását.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez