Kétszázmillió dollárért árulják a Playboy-villát

Itt az idő, eladó a világ talán legközismertebb háza, a Playboy-villa. Ami hozzá jár: gyönyörűen gondozott birtok, egy négyszobás vendégház, egy jó adag szexizmus és maga Hugh Hefner. Igen, a majdnem 90 éves jelenlegi házbirtokost nem lehet elválasztani a villától.

10236_Pool_to_HMH_Wing_3NEW_72dpi_-_Playboy_Mansion_-_View_from_East_Waterfall_from_Grotto_to_Mansion_across_Garden

Természetesen vitathatatlan, hogy a ház és a hozzá tartozó birtok gyönyörű. Azonban az ingatlan és a 89 éves nagy öreg mellett még valamit kapunk a vásárlás mellé: a hímsovinizmus megtestesülését, amely az elmúlt harminc év felvilágosodásából és liberális gondolkodásából egy szót sem hallott meg.

10236_GROTTO-Spa_w-FGW_-_Playboy_Mansion_-_Finished_Grotto_Environment_as_built

Persze emellett ott van az élő történelem, mármint ha a Los Angeles-i celebkörök történelméről beszélünk. Hiszen majdnem mindenki (aki számít?) járt Hefner híres bulijainak egyikén. Ha valamilyen furcsa oknál fogva egyszerűen közel szeretnénk lenni a Playboy-alapítóhoz minden egyes nap, akkor is álomotthonra leltünk. Hefner ugyanis már nem tervez költözni élete során.

10236_HMH_ATTIC_DESK_ALCOVE_Lt_NEW_72dpi_-_Playboy_Mansion_-_Master_Bedroom_Suite_Private_Attic_Study_Alcove HMH_MBR_Bed_Enclosure_-_Playboy_Mansion_-_Finished_Woodwork,_Master_Bedroom_Suite,_Bed_EnclosureFotók: Wikipedia, Flickr

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez