Hat dolog, amit nem tudtál Janet Jackson katari férjéről

Tegnap adtunk hírt arról, hogy babát vár a napokon belül 50 éves amerikai énekesnő. De ki is a harmadik férj, a katari Wissan al Mana?

A rejtély megfejtéséhez a People magazinhoz fordulunk: ha valaki tud valamit a hírességekről vagy szerelmeikről, házastársaikról és szüleikről, akkor az ottani szerkesztők azok. Hát lássuk csak.

1. Wissam 8 évvel fiatalabb gyönyörű feleségénél. De a szerelemben, mint tudjuk, nem számít a kor. Ráadásul Janet jópár évet letagadhatna, és csodásan néznek ki együtt. Plusz a hírek szerint nagyon boldoggá teszik egymást. Kell ennél több?

janet-jackson-wissam-al-mana-husband-fashion-week

2. Több mint 1 milliárd dollárt ér. Mármint a vagyona. 55 cége van 8 országban, a divatvilágban, a médiában, az építőiparban és az ingatlanpiacon. Vele azonos nevű vállalata, az Al Mana az Emírségekben, Szaúd-Arábiában, Kuvaitban, Bahrainban, Ománban éppen úgy ott van, mint Angliában vagy Írországban. Néhány azok közül a világmárkák közül, melyekben részesedéssel bír: Harvey Nichols, Hermés, Giorgio Armani, Dolce&Gabbana, Zara. Az ingatlanok pedig 138 Park Lane London, Doha Mall – folytassuk? Még tudnánk.

3.  A felesége az álmai asszonya. Még 2012-es házasságkötésük előtt arról beszélt a Harper’s Bazaar Arabiának, hogy “szerencsés, mert álmai nőjével randizik.”  Reménytelenül romantikus, a VMAN magazonnak adott interjúban azt mondta Janetről, hogy “nagyon különleges és tehetséges nő, aki újra és újra bámulatba ejti”.

Janet-and-Wissam-in-Italy-janet-jackson-31535698-756-1040

4. Nagyvonalú az életstílusa. Miután annyija van, amennyije, nem csoda, hogy bárhova el tudja röpíteni asszonyát a világon, persze, amíg vigyázó szemüket nem kell a kisbabán tartaniuk. “Sok időt töltök a feleségemmel. Ez luxus. Szeretünk utazni… szeretünk szép, egzotikus helyekre menni, távol a világtól és a kiváncsi tekintetektől” – mondta az Enterpreneur magazinnak két évvel ezelőtt. “Idővel, mint az életben bármit, ezt is jól meg lehet tanulni.”

5. Inspirálja a feleségét. Miután rátalált a szerelemre Manával, Janet tavaly nyáron kiadta élete első kislemezét, melyet a Twitteren “szerelmének” dedikált. Ezt:

6. Családközpontú. Abban hisz, hogy a család létfontosságú az üzleti sikerhez is. “Amikor édesapám meghalt, még nagyon fiatal voltam, de úgy éreztem, nekem kell felvennem a zászlót, folytatnom az üzletet, továbbvinnem az örökségét és a nevét” – mondta az Enterpreneur-nek. “Ez van a vérünkben, kereskedők vagyunk. Gyerekkoromban belenéztem apám útlevelébe, és ott az állt, hogy foglalkozása: kereskedő. Megkérdeztem erről édesanyámat, és ő is azt mondta: igen, mi azok vagyunk. Büszkék vagyunk rá, ez az örökségünk.”

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez