A legfurább kérések, amiket szexmunkások kaptak

„Mi a legfurább dolog, amit egy kliens kért tőletek?” Ha feltesszük ezt a kérdést szexmunkásoknak, azt gondolnánk, hogy egészen bizarr válaszokat fogunk kapni, amelyek természetesen szexuális jellegűek. A Reddit egy fórumán fel is tették a kérdést, azonban meglepő módon nagyon sok, klasszikusan egyáltalán nem szexuális jellegű választ kaptak az érdeklődők.

A Daily Dot összegyűjtötte a legérdekesebbeket a majdnem kilencezer hozzászólás közül:

„Régebben egy sztriptízbárban dolgoztam. Emlékszem, egyszer bejött egy csávó, és arra kérte a lányokat, hadd masszírozza, dörzsölje a könyöküket.”

„Volt egy ismerősöm, aki szexmunkás volt. A kedvenc sztorim tőle, amikor egy kliens azt akarta, álljon a szoba sarkába, a fal felé, egy pár katonabakancson kívül legyen meztelen és olvasson fel az Ulysses-ből.”

„A szomszédom egy szexboltban dolgozott. Volt egy csomó átlagos vásárolója, de egyszer valaki bejött a boltba és meg akarta venni a zokniját 100 dollárért. Kérdeztem, hogy megmondta-e neki, hogy hova menjen. Nem, eladtam neki és egész nap zokni nélkül jártam – válaszolta.”

Egy férfi hozzászóló ezt írta: „Az egyetem alatt néha csináltam webkamerás show-kat. Egy csávó fizetett egy privát show-ért, majd arra kért, hogy menjek a fürdőszobába és merüljek el egy kád vízben, amíg bírom levegővel. Talán 45 másodpercig voltam lent, amikor már nem bírtam és feljöttem, de addigra lelépett. Azóta is néha elgondolkozom azon, hogy vajon mit akart ezzel.”

Fotó: YouTube

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez