A kínaiak máris pusztítják Disneylandet

Még meg sem nyílt a sanghaji Disneyland, a kínai turisták máris nyomot hagynak a környéken.

A kínai turisták ismét bebizonyították, hogy nem tudnak viselkedni. Ezúttal otthon a sanghaji Disneyland környékét vették célba, még mielőtt maga a park megnyílt volna. Május elsején rengetegen azok közül, akik nem tudják kivárni az átadást, ellátogattak legalább a környékén található parkba. Gondoskodtak arról is, hogy nyomot hagyjanak maguk után.

A Disney Town egyik lámpaoszlopára az írták: „itt voltunk”. Utóbbi kép eléggé elterjedt a kínai közösségi oldalakon. Az internetfelhasználók elítélték a vandalizmust az egyébként egy bevásárló és szórakoztató negyed közvetlen közelében található Disneylandnél – számol be a helyi média.

thetzjzhjhgj

A Disney Town Sanghajban nem csak a Disneylandet jelenti, más létesítmények is tartoznak hozzá, mint például a Környezettudatos Zöld Park és a Sanghaj Village, ami egy bevásárlóközpont.

A 300 ezer négyzetméteres park mellé vaníliát telepítettek, ami szintén felkeltette a vasárnapi látogatók figyelmét. Néhány turista rálépett a gyepre, fotózkodni kezdtek, mások virágot szedtek a park őreinek figyelmeztetése ellenére. De persze voltak olyanok is, akik rongálás helyett csupán szemeteltek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez