Az igaz szerelmet keresik a hongkongiak

Egy társkereső alkalmazás rávilágított arra, hogy a hongkongi magányos szívek bizony komoly kapcsolatot keresnek.

A Coffee Meets Bagel nevű társkereső alkalmazás megmutatta, hogy a hongkongiak bizony elkötelezettek a romantika iránt, nem egyéjszakás kalandot keresnek. Világelsők lettek a legkétségbeesettebben párt keresők között. A népszerű amerikai társkereső app elemzése során kiderült, hogy a sziget felhasználói napi szinten többet és többen használják az alkalmazást, mint a világon bárki bárhol.

Az applikáció célja egyébként, hogy egyéjszakás kalandok helyett tartalmas kapcsolatot alakíthassanak ki egymással a felhasználók. A hongkongiak 66%-a egy nap többször is megnyitja az adatbázist, és keresi a szerelmet. Annyira természetes a megnyitása, mint máshol a facebooké. A négyéves alkalmazás, melynek világszerte 2,5 milliárd felhasználója van, tavaly márciusban jelent meg Hongkongban, és nagyon hamar népszerű lett.

mc9luqqxevnrh5fu0sqt

Az elemzők azt találták, hogy a dolog hátterében a hongkongiak életvitele áll, hiszen bár rengeteg egyedülálló él a szigeten, karriervezérelt életükben nem sok lehetőségük, idejük van ismerkedni. Ezt az alkalmazást kiadó cég társalapítója, Dawoon Kang is megerősítette, aki élt és randizott is Hongkongban korábban.

„Ez a generáció a hétköznapokban karriert épít, pénzt keres, kevés ideje marad randizni, főleg olyanokkal, akik megfelelnek az elvárásaiknak. Az alkalmazás ebben segít. Jól lehet szűrni a lehetséges randipartnereket, és könnyen összehozható a találkozó” – mondja Kang.

coffee-meets-bagel-hong-kong

Az óriási felhasználószám és érdeklődés jól mutatja, hogy a hongkongiak szeretetre vágynak, és egész nap az igazit keresik. Az is kiderült, hogy leginkább magányos nők használják, ami jól mutatja, hogy a nők aránya magasabb a városban. A cég büszke, hiszen már több száz párt hozott össze az alkalmazása Hongkongban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez