Kénytelen lesz melegeket is beengedni a keresztény társkereső

A ChristianMingle.com közismert keresztény társkereső oldal az Egyesült Államokban. Felhasználói közé most már az azonos nemű párokat keresőket is kénytelen lesz beengedni.

Illetve eddig is használhatták, de sokra nem mentek vele, ugyanis két opció jött szembe a felhasználóval: nő keres férfit és férfi keres nőt. Így aztán elég limitáltak voltak a meleg keresztények lehetőségei.

Szerencsére a kaliforniai törvényeknek köszönhetően tilos olyan szolgáltatást működtetni, amely a szexuális beállítottság alapján megkülönbözteti a fogyasztókat. Ezért történhetett, hogy Jane Johnson bírónő arra kötelezte a Spark Network-öt, hogy szüntessék be a korlátozásokat minden oldalukon. Ez a ChristianMingle.com-on kívül érinti a SilverSingles.com-ot, a BlackSingles.com-ot, a CatholicMingle.com-pt és az LDSSingles.com-ot. Igen, ez jó hír, mind a fekete, mind a katolikus, de még a mormon melegeknek is. Az oldalon most már csak annyit kell megadnunk, hogy férfiak vagy nők vagyunk.

A győzelem nem csak gyakorlati szinten számít, hiszen ezzel újabb üzenetet kapnak azok, akik nem ismerik el a homoszexuális kapcsolatok létjogosultságát. Nem is beszélve azokról, akik tényleg keresztények, tényleg melegek és tényleg szeretnék megtalálni az igazit egy külön erre specializálódott társkeresőn.

Fotó: ChristianMingle.com Screenshot

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez