Ereszd ki a gőzt, verd szét az irodát!

„Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve” – mondja Forrest Gump, amikor Jenny nem tudja levezetni a haragját. Szentpéterváron nem fordul elő ilyesmi, mióta elindult a Debos vállalkozás.

Van úgy, hogy rombolni szeretnénk. Annyira mérgesek, feszültek vagyunk, hogy leginkább földhöz csapnánk valamit. Bármennyire is vágyunk néha ilyesmire, nem tesszük, mert társadalmi konvenciók miatt furán néznének ránk mások.

Ebből lett elege a pétervári Alekszej Barinszkijnak. Miután rájött, hogy Moszkvában sincs szétverős feszültséglevezetős szolgáltatás, elhatározta indít egyet. Ez lett a Debos.

Különböző enteriőrök, különböző eszközökkel szétverhetőek. Irodának, lakásnak, postahivatalnak (aki állt már sorban oroszországi postán, érti) kőtörőkalapáccsal, téglával, kisebb-nagyobb kalapáccsal eshetünk neki. Igaz, az egyórás stresszoldó szeánsz ára elég drága: 8.900 rubel (körülbelül 40.000 forint).

Miután a kliens kedvére kidühöngte magát, beindul a pakolás. Alig két óra alatt igény szerint újrarendezik a helyiséget. A szétverésre váró dolgokat Barinszkij bolhapiaca (Dumping Ground) biztosítja, ahol megunt, használt tárgyakat gyűjtenek és árulnak. Még mielőtt valakinek csapkodni támadna kedve, mondván Barinszkij mások stresszoldásából gazdagszik meg, ne tegye! A bevétel 70 százalékát jótékony célokra fordítja.

Kép: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez