Melyik iPhone bírja a legtovább, ha felgyújtják?

Egy telefonválasztásnál rengeteg minden felmerül. Milyen a hardver, mennyibe kerül, hogy néz ki? Ne felejtsük azonban a praktikusabb kérdéseket: meddig bírja az akkumulátor, mennyire bírja az esést, ütődést és a legfontosabb: mennyire bírja, ha felgyújtják?

Zach Straley YouTube csatornáján olyan kérdésekre keresi a választ, amelyek valahol mélyen mindenkit ébren tartanak éjjelente.

Egyébként a technikai eszközök brutális tönkretétele egyértelműen egy XXI. századi fétis, talán a legnagyobb szereplője ennek a furcsa hobbinak a Will it Blend? sorozat. Ebben a létező összes dolgot darabokra szedik egy ipari turmix segítségével.

Nem szabad megfeledkeznünk a hidraulikus prés által atomjaira hulló gyémántról sem, ami szintén nagy sikert aratott az interneten.

Straley szintén megtalálta a receptet: ő telefonokat éget vagy fullaszt vízbe. Legújabb videójában azt próbálja ki, hogy (majdnem) az összes eddig megjelent iPhone-t leönti benzinnel és felgyújtja őket. Persze kisebb hiba is csúszott az egyébként laboratóriuminak nem nevezhető kísérletbe, de amúgy meg kit érdekelnek az eredmények? A lényeg, hogy tíz iPhone-t láthatunk megsemmisülni és nem értjük, hogy miért tetszik ez nekünk.

Fotó: Flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez