Ha elég erős vagy, nem erőszakolnak meg

Eric Trump, Donald fia legalábbis ezt nyilatkozta a szexuális erőszakról. Kissé nyugtalanító a tény, hogy az Egyesült Államok elnökjelöltje és egész családja lassan napi szinten kerül a címlapokra különböző rasszista vagy szexista megszólalásaival. Úgy tűnik, számukra a jövő Amerikájában csak fehér férfiak kaphatnak helyet.

Ha kíváncsi arra, röviden összefoglalva mi is a baj Trump megszólalásaival, akkor érdemes elolvasnia ezt a cikket, itt Eva Longoria vette számba az elnökjelölt másokat lealacsonyító és megkülönböztető kinyilatkoztatásait.

Most pedig jöjjön a legújabb: Trumpot arról kérdezték, mit reagálna, ha lányát, Ivankát érné szexuális zaklatás a munkahelyén. Erre jött a válasz: “reméli, hogy találna másik karriert vagy munkahelyet.” Igen, hiszen ha az embert szexuálisan zaklatják, a logikus reakció az, hogy ő maga mond le arról, amit szeretne. A zaklató meg végezhesse nyugodtan a “dolgát”.

Trump fia, Eric is megkapta a kérdést. Ő azonban nem ment bele ilyen hosszú távú spekulációba: “Ivanka nem engedné, hogy ezt tegyék vele […] ő egy erős ember”. Ami ugyebár annyit tesz, hogy Eric szerint, akit zaklatnak, bántalmaznak egyszerűen nem elég erős.

erictrump

Sok sikert Amerika!

Fotó: girlsaskguys.com & Twitter

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez