Segélykérő lőtt a rendőrökre

Két lövöldözés is történt péntek éjjel az Egyesült Államokban: Los Angelesben egy ismeretlen lövöldöző két embert megölt, két társát pedig súlyosan megsebesítette, Texasban pedig egy állítólag öngyilkosságra készülő ember lőtt meg két rendőrt a lakásában helyi lapok értesülései szerint.

A Los Angeles Times internetes oldala szerint a Kelet-Hollywoodban lövöldöző férfi az emberekkel teli helyiségbe lépve egy bűnbanda nevét kiáltotta, előrerántotta a fegyverét és lövöldözni kezdett.

A helyszínre kiérkező rendőrség a lövöldözés színhelyén két halottat és két súlyos sebesültet talált, a gyanúsított után folyik a kutatás – közölte egy rendőrségi szóvivő.

A texasi Fort Worthban két rendőr egy öngyilkossággal fenyegetőző segélykérő hívására jelent meg annak lakásában, amikor az rájuk lőtt – írta a Dallas Morning News című napilap honlapja.

Az egyik rendőr a karján sebesült meg súlyosan, a másik a mellén könnyebben, őt a golyóálló mellény óvta meg a komolyabb sebesüléstől. Mindkettőjüket kórházba szállították.

Több mint két hónapja öt rendőr halt meg és több társa súlyosan megsebesült, amikor egy férfi tüzet nyitott egy békés tüntetésen Dallas belvárosában.

Kép: wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez