Akikkel a Google StreetView tényleg kiszúrt

A szibériai Novoaltajszk egyik családja az orosz internet ügyeletes szenzációja. A mindenkinek járó röpke hírnévről a Google StreetView gondoskodott.

Szorgosan pásztázta Oroszország hatalmas területét a Google StreetView autója 2013-ban. Így készült az érdekes felvétel Beketovékról a novoaltajszki Bijszkaja utcában, jó 3.500 kilométerre Moszkvától: ketten fetrengenek a ház előtt a szanaszét hagyott holmik között.

Az orosz internet népe most figyelt fel a képre. Miközben sokan nevetgéltek, a Life News utánanézett, kik és miért hevertek három éve az utcán. Beketovéktól a 63 éves nagymamát, Ljudmilát sikerült szóra bírni.

Ő meglehetősen ingerülten közölte, hogy éppen a tóparti piknikről érkeztek haza, amikor lencsevégre kapta őket a kamera. Azért volt minden szanaszét, még az emberek is, mert nagyon fáradtak voltak. És egyébként is „normális család vagyunk, a gyerekeink járnak iskolába, éltanulók, a felnőttek dolgoznak. Ez egy normális pihenés volt, senkit nem bántottunk, az utcán sem szexeltünk.”

Hogy miért látszik a képen alkohol, arra Iván, az apa azt mondta: véletlenül. A rendőrség szerint ez nem így van. A család ellen 2010-ben eljárás indult szisztematikus alkoholfogyasztás miatt.

Kép: Google StreetView

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez