Milla Kunis: le a szexizmussal Hollywoodban!

A színésznő nyílt levélben osztotta ki azokat a hollywoodi filmgyárakat és producereket, akik a nőket a mai napig kevesebbre értékelik, mint a férfiakat. Saját tapasztalataira alapozva borította az asztalt, karrierje során ugyanis többször került hátrányos helyzetbe a neme miatt.

Volt, hogy egy fotózást utasított vissza, amikor egy férfimagazinnak kellett volna félmeztelenül pózolnia egy film reklámja céljából, és erre a producer, akit nem nevezett nevén, megfenyegette, hogy ezért a döntéséért soha többet nem dolgozhat a városban.

Egy másik esetben pedig hallotta, hogy egy másik producer úgy emlegeti őt, mint Ashton Kutcher jövendőbeli feleségét és gyermekei anyját, és így szintén háttérbe kerültek a színészi kvalitásai.

„Megtanultam, hogy ha sikeres akarok lenni nőként ebben az iparágban, akkor a férfiak klubjának szabályai szerint kell játszanom. Ahogy azonban idősebb és tapasztaltabb lettem, rájöttem, hogy ez mekkora hülyeség! Ami pedig még rosszabb: én is bűnrészes voltam ebben az egészben”- mondta a színésznő.

Mila Kunis megfogadta, hogy ha a jövőben hasonló helyzetbe kerül, nem marad csendben, és kiáll a nők jogaiért. Így talán azoknak a nőknek is tud segíteni, akik Hollywoodon kívül még agresszívabban esnek áldozatául nemük miatt a bántó megjegyzéseknek, a megkülönböztetésnek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez