Anyám mindent megadott nekem – mondta az újszülöttként 18 éve elrabolt lány

Mama! – kiáltotta a 18 éves fekete lány, amikor találkozott azzal a nővel, aki 18 éve egy floridai kórházból elrabolta őt. A gyerekrablás most lepleződött le, amikor DNS minták alapján azonosították a 18 éves Alexis Manigot Kamiyah Mobley-val.

A gyerekrablót, a most 51 éves Gloria Williams-t letartóztatták. Ha elítélik, akkor akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat. A 18 éves lány biológiai szülei sírtak a boldogságtól, amikor megtudták, hogy előkerült a kislányuk, akit utoljára a szülészeten láttak. A találkozást nem sürgetik vele, hiszen a lánynak nagy sokkot jelent, hogy az az asszony, aki felnevelte őt, nem az anyja, hanem az elrablója!

Mi történt 18 éve egy floridai kórházban ?

Eltűnt egy kisbaba, akit Kamiyah Mobley néven írtak be az anyakönyvbe. A nyomozás során kiderült: egy ápolónőnek öltözött nő rabolta el a kislányt. Ártatlanul több nőt is meggyanúsítottak, de a kislány nem került elő. Miért? Mert a gyerekrabló nő messziről, Dél-Karolina államból érkezett. Néhány nappal korábban elvetélt. Minden bizonnyal ez motiválta tettét, hogy szerez magának egy kisbabát! Ápolónőnek öltözött, elvette a 8 órás kislányt az édesanyjától, mondván, hogy lázas és meg kell vizsgálni, aztán akadálytalanul kivitte a kórházból. Otthon két gyermekével együtt nevelte fel. Senki sem gyanakodott, hiszen korábban terhes volt. Gloria Williams szociális munkásként dolgozott és minden vasárnap ott volt a templomban. Tökéletesen normális családnak látszottak.

Mi lesz most?

Az eset akkoriban nagy port vert föl, az egykori gyerekrablóhoz most egy füles alapján jutott el a rendőrség Dél-Karolina államban. A DNS-vizsgálat után letartóztatták. Hamarosan kiadják Florida államnak, ahol gyermekrablás miatt életfogytiglant is lehet kapni. A lány biológiai szülei könnyek között vallották be: már nemigen reménykedtek abban, hogy előkerül a bébi, akit pár naposan láttak utoljára. Az anya gyakran álmodott vele: érezte, hogy él és valahol ott van, ahol ő nem érheti el. Maga a 18 éves lány a helyi rendőrség szerint tökéletesen normális diák. Van egy állandó barátja. Nyilvánvalóan pszichológiai segítségre szorul a sokk után, hiszen nem mindennapi történet, hogy valaki 18 éves korában tudja meg: az, akit az anyjának hitt, tulajdonképpen elrabolta őt a szülészetről egy kórházban Floridában, az Egyesült Államok déli részén.

A fotón az elrabolt kisbaba és elrablója / Jacksonville Sheriff’s Office

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez