Megőrül az internet Madonna ikreiért

Az énekesnő Instagramján közölte az örömteli hírt családja bővüléséről. Most egy ikerpárt fogadott örökbe, Malawiból.

Az 58 éves ikon egy fotót közölt a közösségi oldalán a lányokról, amint kézen fogva sétálnak Malawiban. A Home of Hope alapítvány árvaházában 650 árva közül választotta ki Madonna a két kislányt, akik most csatlakozhatnak az énekesnő által korábban örökbefogadott gyermekekhez, akik szintén Malawiból érkeztek: David Bandát 2006-ban, Mercy Jamest pedig 2009-ben adoptálta, ők minden bizonnyal örülnek majd a család bővülésének. Vér szerinti lánya, Lourdes és fia, Rocco is jól kijön testvéreivel, ezért ők is örülhetnek majd a kistestvéreknek.

madonn1

“Nagyon hálás vagyok mindazoknak, akik segítettek benne, hogy létrejöhessen az adoptálás, a médiát pedig arra kérem, hogy tisztelje a magánéletünket ebben az átmeneti időszakban” – írta az énekesnő Instagramján.

Korábban több támadás is érte az örökbefogadott gyerekei szüleitől – szerintük Madonna teljesen elzárkózik attól, hogy a gyerekek tarthassák a kapcsolatot velük, de a kritikák látszólag cseppet sem érdeklik az énekesnőt. A mostani családbővülés meglepetésként érte a közvéleményt, hiszen pár hónappal korábban még hallani sem akart újabb örökbefogadásról, most azonban egy 5 éves ikerpárral tért haza.

msmdsm
Az biztos, hogy Malawi különleges helyet foglal el Madonna szívében, hiszen most már négy gyermeke is van az országból. A többi árvának is szívesen segít: 2006-ban létrehozta az afrikai országban a saját alapítványát is, amely egészségügyi és oktatási programokat szervez, főként lányoknak.

Fotók: Instagram

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez