Itt az új YouTube-híradó – a főszerkesztőt kérdeztük

Immár a 4. adását is láthatjuk a YouTube-híradónak, a Középsuli csatorna új és újszerű műsorának.

Az új évvel indult útjára a műsor: saját YouTube-csatornáján tudósít rendszeresen a hazai és külföldi youtuberekről, a nagyvilág híreiről a Globoport Médiaholding Középsuli brandje. A legnagyobb videómegosztó portálról válogatják ki tizenévesek a számukra legérdekesebb tartalmakat, ők a szerkesztők és a műsorvezetők is. De ennél többet is kínálnak: a saját szemszögükből mutatnak be az internet világán kívül eső izgalmas témákat is. Minden második hétfőn jelentkeznek, este 7-kor. A mostani már a 4. adás, az eddigi tapasztalatokról Kovács Robertina főszerkesztőt kérdeztük.

– A YouTube híradóba az elmúlt két hét legérdekesebb, legizgalmasabb híreit, történéseit szedtük most is csokorba, melyek az interneten történtek.Úgy próbálunk válogatni, hogy kedvezzünk a már meglévő követőtáborunknak is, akik a Középsuli filmsorozat rajongói. De szeretnénk az idősebb korosztályt is a Középsuli csatornája elé vonzani, ezért olyan tartalmak is megjelennek a híradóban, melyek őket érdekelhetik. A híradó leírásában megtalálható minden link, melyekből az adást összeraktuk, hiszen az a célunk, hogy egy összefoglalót készítsünk.

Kovács Robertina főszerkesztő.
Kovács Robertina főszerkesztő.

 

– A híradó negyedik része már hosszabb lett, mint az eddigiek. Miért?

– Nem kis részben azért, mert a kommentek alapján úgy mértük fel, hogy erre igény van. Több tízezren néznek meg egy-egy adást, az első két részt 65-65 ezren látták. A visszajelzések abszolút pozitívak voltak, aminek nagyon örülünk – igyekszünk úgy alakítani a műsort, hogy ez így is maradjon.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez