Jamie Oliver smucig: nem fizette ki a takarítónőjét

A brit sztárszakács, aki London közelében egy 10 millió fontos palotában él, megtagadta a karácsonyi nagytakarítást végző takarítónő számlájának kifizetését.

Pontosabban- ahogy arról a Daily Mail lelkiismeretesen beszámol- a 600 fontos számla helyett csak 350 fontot fizetett. A takarítónő most azt tervezi, hogy bírósághoz fordul, mert nem tűri el, hogy a dúsgazdag mesterszakács megfossza a neki járó 250 fonttól.

Harminc órát dolgoztunk a nyolc hálószobás házban a két segítőmmel – nyilatkozta a takarítónő. Reggel hatkor mentem haza. Minthogy a ház Hampsted Heath-en van, ezért a közlekedés is sokáig tartott és drága volt. Minderről előre megállapodtunk. Mesteremberek javításokat végeztek a házban. Sok volt a munka és karácsony előtt sietni kellett. Azért ilyen magas a számla. Akkor mindent megígértek, és meg voltak elégedve a munkánkkal. Most pedig azt mondják: nem végeztük el a lelkiismeretesen a feladatunkat. Utánunk újabb takarítónőket kellett hívni!

Jamie Oliver és neje közös vagyonát 160 millió fontra becsülik Angliában, ahol a sztárszakács a bulvárlapok céltáblája lett, mert közölte: ha Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból, akkor ő a családjával együtt elhagyja Londont. Jamie Oliver jól érzi magát palotájában London mellett, és egyáltalán nem biztos, hogy valóban el akarja hagyni Nagy-Britanniát, ahol világhírű lett. Igaz, közben mindig a fogához verte a garast…

Fotó: Flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez