A valóságshow-ból a Fehér Házba – férjhez ment Trump kedvenc fekete lánya

A 43 éves Omarosa Manigault harmadszorra mondta ki a boldogító igent – természetesen a Trump Hotelben, Washingtonban. Az ambiciózus hölgy, akit az elnök kedvenc fekete lányának nevez, jelenleg a Fehér Ház kommunikációs igazgatója.

Fő megbízatása az, hogy népszerűvé tegye az elnököt a nők és a feketék között, ahol bizony sokan nem szívlelik Donald Trump stílusát. Omarosa Manigault szerint viszont az elnök nyitott személyiség, akit nem az érdekel, hogy kinek milyen a bőrszíne, neme vagy vallása, hanem az, hogy mit produkál az illető. Omarosa Manigault a Trump valóságshow-ban már bizonyított. A The Apprentice valóságshow-ban ő volt a gonosz lány, aki mindenkinek keresztbe tesz. Egész Amerika megtanulta utálni őt.

Trump viszont megkedvelte. Akkor még mindketten a demokratákkal szimpatizáltak. Donald és Melanie Trump esküvőjén a díszvendégek nem voltak mások, mint Bill és Hillary Clinton! Omarosa Manigault is nyíltan lelkesedett Trump későbbi választási ellenfeléért. Az első fekete elnökért, Barack Obamaért meg egyenesen odavolt. Chicagóban együtt ünnepelték meg Obama újraválasztását. Dehát az már régen volt…

Omarosa Manigault pedig igyekszik elfelejteni a múltját. Nem véletlenül: szegény családban született Ohio államban. Hétéves volt, amikor apját meggyilkolták. Néhány  évvel később bátyját, Jacket saját otthonában fejbelőtték. A törekvő fekete lány számos rokona ismerkedett meg a börtönnel. Neki viszont ott volt a valóságshow, majd pedig a kommunikáció.

omarosa_manigault-stallworth

 

Dolgozott már Al Gore demokrata alelnök  mellett is. Barack Obama mellett a legutolsó percig kitartott. Csakhogy közben Trump hívta a kampánycsapatába, ahol óriási szükség volt fiatal fekete nőre, aki népszerűsíti az elnökjelöltet, akit a nők és a feketék többsége ellenszenvesnek talált. Trump nyert és Omarosa Manigault a Fehér Házban landolt. Magánélete is egyenesbe került: két előző házassága kudarc volt. Első férjétől elvált. Második férje, egy Amerikában jólismert színész, Michael Clarke Duncan meghalt. Szép pénzt hagyott rá (1-5 millió dollárra saccolja a sajtó), de az örökség körül voltak viták a családdal.

A harmadik férj viszont tiszteletes Floridában. Szilárd támasz lehet Trump kedvenc fekete lánya számára, aki szorgosan népszerűsíti is az elnököt: nemrég a fekete egyetemek rektorai vendégeskedtek a Fehér Házban. A show tehát jól megy, de kérdés, hogy mit gondolnak erről a fekete gettóban Ohióban, ahol Trump kedvenc fekete lánya, Omarosa Manigault 43 éve megszületett, és ahol nem sok minden változott azóta …

Fotó: Flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez