Újabb savtámadás Kelet-Londonban

Hat ember sérült meg Kelet-London egyik forgalmas bevásárlóközpontja közelében, amikor egy csoport savval kezdte el locsolni az embereket szombaton este.

Egy 15 éves fiút letartóztattak a szombat esti savtámadás után Kelet-Londonban: azzal gyanúsítják, hogy annak a csoportnak a tagja, amely Stratfordban az egyik népszerű bevásárlóközpont közelében savval kezdte el locsolni az embereket. A The Telegraph információ szerint hatan szenvedtek sérüléseket, hárman közülük kórházi kezelésre is szorultak. Szemtanúk szerint az elkövetők férfiak voltak.

A Scotland Yard jelentése szerint a támadás este 8 előtt történt, és két csoport közötti konfliktus előzte meg. Miután a maró anyagot az áldozatokra locsolták, mindkét csoport tagjai elmenekültek. London utcáin egyre gyakoribbak a savtámadások, a közelmúltban is több esetről számoltak be. Júniusban például egy 21 éves diáklány a születésnapján szenvedett súlyos sérüléseket: arcán és testén is megégett, amikor unokatestvérével együtt megtámadták őket.

Forrás: FrissMédia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez