Észre sem vették, hogy szelfire vették a barátjuk halálát

Első pillantásra teljesen hétköznapi csoportos szelfit látunk: barátok és iskolatársak pózolnak Indiában egy tó partján.

A háttérben azonban, a tinik mögött ott egy fej a vízben: a 17 éves Viswasz feje. Aki éppen ekkor merül el a tóban, hogy aztán soha többé ne bukkanjon föl.

A fiúk a bengalurui nemzeti főiskola diákjai, kiránduláson. Egy templomot kerestek fel és beiktattak egy pikniket is a programba. Egy tó partján álltak meg és hiába tiltották a táblák, ők úgy döntöttek: úsznak egyet.

Már kijöttek a vízből és a templomban voltak, amikor egyikük elkezdte visszanézni a fotókat. Akkor látta meg, hogy az egyik szelfin éppen elmerül Viswasz a vízben. Addig észre sem vették, hogy nincs velük. Egyből riasztották az iskolaigazgatót és visszaindultak a tóhoz. De mire visszaértek, már egy óránál is hosszabb idő telt el.

Később a rendőrök emelték ki a 17 éves diák holttestét a tóból. Az édesapa beperelte a főiskola vezetőit. Szerinte az ő gondatlanságuk vezetett a fia halálához. A nyomozás folyik.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez