Grace Kelly unokája (majdnem) ugyanúgy néz ki, mint a nagyanyja

Grace Kelly szépsége velünk él – írja a Huffington Post. És fotókat is mutat, hogy ezt magunk is láthassuk.

Camille Gottliebnek hívják a néhai monacói hercegnő most 19 éves unokáját, aki kiköpött mása Grace Kellynek. Ez a hasonlóság mindennél jobban tetten érhető egy minap közzétett Instagram-fotón. Ezen az unoka ugyanolyan mogorva, szájában cigarettás modorban pózol, mint amilyenben világszép nagymamája a Hátsó ablak című Hitchcock-filmben.

screenshot_2

Lássuk csak:

screenshot_3

Camille Gottlieb Grace Kelly legkisebbik gyermekének, Stefánia hercegnőnek a másodszülött lánya. Édesapja az egykori palotaőr, Jean-Raymond Gottlieb, akinek a neve nem szerepel a születési anyakönyvi kivonatában.

Az unoka nagyanyja világító kék szemeit is örökölte a szépen ívelt szemöldök és az arcforma mellett.

kelly

screenshot_4

 

screenshot_7

screenshot_5

Grace Kelly

screenshot_6

Camille Gottlieb sehányadik helyen sem szerepel a monacói nagyhercegség trónöröklési listáján, szülei ugyanis soha nem házasodtak össze. Nővére, Pauline Ducruet ugyanakkor a 13. a sorban.

Élete első évei közül néhányat (2001 és 2004 között) a Hello magazin szerint a Knie’s cirkusszal utazott – édesanyjának abban az időben az ottani elefántidomárral, Franco Knievel volt viszonya. A kislányt a ritmikus gimnasztika és a színjátszás vonzotta. Mióta visszatértek Monacóba, azóta minden évben ott van anyjával és nagybátyjával, Albert herceggel a  nemzetközi cirkuszfesztiválon Monte Carlóban.

Intenzív a jelenléte a közösségi oldalakon: Instagramját, ahonnét ezek a fotók is vannak, csaknem 35 ezren követik. Monacói életéről és utazásairól láthatunk képeket, kutyája, Naia is gyakori szereplő. A hercegnő tavaly egy darabig Thomas Martini szupermodellel járt, de időközben szakítottak.

Camille Gottlieb soha nem találkozhatott ikonikus nagyanyjával: Grace Kelly az ő születése előtt jó pár évvel, 1982 szeptemberében indult el végzetes autóútjára. Amelyen egyébként ott volt vele az akkor 17 éves Stefánia hercegnő is.

 

 

 

 

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez