Amerikában már a Tinderen is kapni füvet

Egy valami biztos, ha a fűről van szó (azon kívül, hogy a múlt század propagandagépezete démonizált minden drogot, komoly tudományos magyarázat nélkül). Mégpedig az, hogy nem jó élmény beszerezni. Általában nehézkes, időigényes, és előfordul, hogy ijesztő vagy kínos, de semmiképpen nem kényelmes. Ezzel megy szembe az új trend: az internetes drogvásárlás.

Nem, nem a deep weben kapható drogokról van szó, amelyekért Bitcoinnal fizetünk és egy plüssmaciba varrva érkeznek meg. Az már nagyon 2014. A legújabb szokás, hogy az Instagramon vagy akár a társkereső applikáción, a Tinderen keresztül találnak maguknak füvet az amerikai fiatalok.

Esetleg marihuánalevelekkel van telephotoshoppolva az ismeretlen profilja? Vagy a leírása csak annyi, hogy 420? Akár meg is lehet a potenciális eladó. Instagramon még nyilvánvalóbb a jelzés: #weed4sale.

Persze előfordul, hogy csalódik a vásárló, és csak figyelemfelkeltő akart lenni a másik fél, esetleg olyan helyen bukkannak fel a hirdetések, ahol amúgy is legális a marihuána. De érezhető, hogyan tör utat magának a kereslet.

Fotó: YouTube

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez