Önmagáról beszélt Kevin Spacey, amikor átvette az Oscart az Amerikai Szépség után?

Kevin Spacey egy olyan apát játszott a filmben, aki ágyba akarja vinni 16 éves lányának legjobb barátnőjét.

Magáról beszélt az Oscar-díj átadásakor, amikor a középkorú férfiak elfojtott furcsa vágyait említette. A Daily Mail szerint egyáltalán nem véletlenek  Kevin Spacey szexuális molesztalási ügyei. A lapnak Kevin Spacey bátyja adott exkluzív interjút.

Saját fiát is megerőszakolta Kevin Spacey náci apja

A horror házában nőttünk fel – meséli a ma 62 éves Randall Fowler, aki nemigen tartja a kapcsolatot világhírű öccsével, a szexuális zaklatással vádolt Oscar-díjas Kevin Spacey-vel. Rémes gyerekkoruk volt, mert apjuk – édesanyjuk beleegyezésével! – terrorizálta őket. Randall Fowlert apja gyerekkorától kezdve éveken keresztül megerőszakolta. Öngyilkos akart lenni, de életben maradt, mert tudta: ha ő meghal, akkor apja a fiatalabb fiúra, Kevinre veti magát. Volt egy lánytestvérük is, az apa őt is rendszeresen korbáccsal verte. A lány, amikor 18 éves lett, elmenekült otthonról. Kevin Spacey magába zárkózott. Bátyja szerint képtelen emberi kapcsolatra. Csakis édesanyja jelentett sokat a színésznek, aki korábban nyíltan melegnek vallotta magát.

Ma egy ilyen régi ügy került elő: Anthony Rapp, a jeles színész azt állítja, hogy több mint harminc éve Kevin Spacey molesztálta őt. Spacey Twitter-üzenetben kérte Rapp bocsánatát, de azt állította: nem emlékszik az esetre. Spacey azt mondja magáról, hogy biszexuális és tagadja, hogy szexuális ragadozó lenne. Bátyja viszont úgy nyilatkozott, hogy bár három házassága is volt, de tudatosan nem vállalt gyereket, nehogy az is szexuális ragadozó legyen.

Legidősebb fia szerint apjuk egyértelműen az volt. Ráadásul dicsőítette a nácikat: belépett az amerikai náci pártba is. Egy időben Hitler-bajuszt viselt, hogy hasonlítson a náci diktátorra. Helyeselte a zsidók üldözését és tagadta a holokausztot. A horror házából a gyerekek hamar megszöktek, de génjeikben és emlékeikben hordozzák a rémes örökséget – állítja Kevin Spacey bátyja, aki a londoni Daily Mailnek adott exkluzív interjút.

Fotó: Wikimedia Commons

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez