Oltári nő – lelépett a család vagyonával egy feleség a lagzi után Indiában

A frigy megköttetett, ám az ifjú ara eltűnt – a család összes aranyékszerével. A rendőrség szerint nem ez lehet az első alkalom.

Fájhat a feje Adzsal Tyagi indiai farmernek, miután a felesége rendesen borsot tört az orra alá. A párnak november 22-én volt az esküvője Kuvan Hediben, India Uttar Prades államában, ám az ifjú ara két nappal a frigy után felszívódott, a család összes aranyékszerével együtt. A Kaya nevű nőt egy házasságközvetítő ajánlotta a férfinak, és a család is rábólintott a választásra. A lagzi után azonban rosszullétre panaszkodott az ifjú feleség, így elvitték orvoshoz, aki felírt neki néhány gyógyszert – számolt be róla a Hindustan Times.

Mikor azonban elindultak volna haza, a nő közölte, hogy csirkét akar enni. A közelben nem volt más, csak vegetáriánus kifőzde, így a férj elvitte őt Purkaziba, ahol újabb kívánsága volt az ifjú arának: szeretett volna egy üdítőt inni. Így megálltak egy boltnál, ahová beugrott a férj, mire azonban visszatért, a felesége eltűnt. Hiába keresték, nyoma veszett és otthon sem találták meg. Azonban nem csak ő tűnt el, hanem a családi vagyon is. A házasságközvetítő szintén elérhetetlen azóta. Így a rendőrség arra gyanakszik, hogy egy jól megszervezett akcióról lehet szó, egy kifejezetten erre specializálódott bűnbandától. Nem árt tehát jól utánanézni a jövendőbeli hátterének, mielőtt házasságra kerül a sor – ez esetben ez elmaradt a hatóság közlése szerint.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez