Harry herceg menyasszonyának exférje tévésorozatot tervez egy elvált amerikai nőről, aki bekerül a királyi családba

Megrohanták az újságírók Trevor Engelsont Los Angelesben azt követően, hogy hivatalosan is bejelentették: exneje, Meghan Harry herceg felesége lesz. Amerikában még emlékeznek arra, hogy egy brit uralkodó azért mondott le trónjáról, mert egy elvált amerikai nőt szeretett.

Ez persze több mint nyolcvan esztendővel ezelőtt volt. Ma már a királyi udvar megerősítette: Harry herceg továbbra is az ötödik a trón várományosai közül annak ellenére, hogy leendő neje: amerikai, katolikus és főként elvált!

2004 óta járt Meghan Trevor Engelson rendezővel Hollywoodban. Házasságot csak 2011-ben kötöttek. Két év múlva el is váltak, de továbbra is jó kapcsolatban vannak. Harry herceg tavaly ismerkedett meg Meghannel, és immár hivatalos, hogy össze is házasodnak.

Ebből készül-e televíziós sorozatot készíteni az exférj? Ezt akarták megtudni a riporterek, de Trevor Engelson barátságos mosollyal közölte: nem kíván nyilatkozni. Mégis az Underground című filmes cégnél, mely Engelson vállalkozása, annyit elárultak, hogy egyelőre csak tervekről van szó, de a sztori nyilvánvalóan nagyobb hatású lesz most, hogy Meghan férjhez megy Harry herceghez. A brit királyi családnak hagyományosan nagy presztízse van Amerikában, annak ellenére, hogy valaha a mai USA Anglia gyarmata volt. A Hollywoodban élő exférj nyilvánvalóan nem akarja kihagyni ezt a lehetőséget, és ezért is tervez televíziós sorozatot egy amerikai nőről, aki elvált, de második házasság révén bekerül egy királyi családba…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez