Szerelem vagy üzlet? Légyott-diákhotelek Kínában

Sokat olvashatunk arról, mennyi illegális bordélyház működik Kínában, melyeket időnként bezáratnak a hatóságok. Léteznek azonban olyan love-hotelek, ahová fiatal egyetemisták járnak megosztani egymással ágyukat. Legálisan. A kérdés az, hogy vajon mi a motiváció: a szerelem vagy netán a pénz?

 

 

 

 

A múlt hónapban robbant az interneten a hír, hogy az egyik egyetem közelében lévő szálloda kedvezményt ajánlott a diákoknak. Mára kiderült: nem ez az egyetlen ilyen hotel, rengeteg szálloda foglalkozik azzal, hogy kizárólag diákok számára biztosít szerelmi fészket.

Tény, hogy a helyi média már egy tucat olyan szállodát és panziót fedezett fel, mely reklámjaiban a „szerelmet” hirdeti. A tulajdonosok azt mondják, hogy a látogatók száma akár 200.000 is lehet a vakáció idején, az árak pedig emelkednek az ünnepek alkalmával, így nekik mindenképpen megéri, ha a fiatalok oda járnak szeretkezni.

A szerelem titkait nehéz megfejteni, de azért akadnak bírálók, akik szerint nem feltétlenül az érzelmek mozgatják a love-hotelek tulajdonosait. Valamint az sem biztos, hogy kizárólag hosszútávra tervező, fülig szerelmes párok bújnak ágyba egymással ezekben a pihe-puha fészkekben.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez