A First Lady a ruhájával üzent? – videó

Melania Trump egy menhelyet keresett fel a mexikói határ közelében, ahol az elfogott illegális bevándorlók gyerekeit őrzik – elválasztva őket a szülőktől. Ezt az embertelen gyakorlatot bírálták az előző First Ladyk- pártállásra való tekintet nélkül. Részben ennek hatására Trump döntött: a jövőben nem választják szét a családokat.

Melania Trump ennek a döntésnek a hatására utazott a menhelyre, hogy növelje férje népszerűségét a novemberi választások előtt. Ruháján azonban furcsa felirat díszelgett: I don’t care, do You? Nem törődök vele, hát Te? Vagyis – mondják többen – a First Lady nem igazán veszi a szívére az illegálisan bevándorolt gyerekek ügyét. Pedig ő is bevándorló: Szlovéniában született…

A First Lady kommunikációs igazgatója mosolyogva közölte: semmiféle összefüggést nem lát a ruha felirata és a látogatás helyszíne között. Trump egyik legfőbb választási ígérete az volt, hogy falat épít az USA-mexikói határ teljes hosszában. Ehhez egyelőre még nincs meg a pénz, de a szándék továbbra is fennáll: hermetikusan elzárni a fejlett Egyesült Államokat Mexikótól, melyen keresztül folyamatosan érkeznek az illegális bevándorlók egész Latin-Amerikából. Ha elkapják őket, akkor a családokat szétválaszthatják: a gyerekek külön menhelyre kerülnek. Eddig így volt, de Trump most változtatott ezen a közvélemény nyomására. A First Lady ruhájával viszont üzent a törzsszavazóknak is: I don’t care, do You?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez